ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GAZİPAŞA ANAOKULU

Telefon : (0242) 572 40 26
Belgegeçer :
WEB https://abbgazipasaanaokulu.meb.k12.tr
Adres : PAZARCI MAH. BOSTANLAR SK. GAZIPAŞA ANAOKULU BLOK NO: 4 GAZİPAŞA / ANTALYA
VİZYON : Her yıl yenilenerek ve gelişerek okul öncesi eğitim alanında örnek ve öncü olan, koşulsuz sevgi ile beklentilerin hep önünde, kalitesi ile örnek gösterilen bir kurum olmak.
MİSYON : Sevgi temelinde Milli ve Manevi Değerlere sahip çıkan, aynı zamanda bilimsel düşünebilen bireyler yetiştirmek... Yetiştirirken;okul öncesi eğitimi ilçemizde en iyi şekilde tanıtmaktır. Geleceğe umutla bakabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek, çocuklarımızın gelişim alanlarını desteklemek... Okul öncesi eğitimde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek....
BAŞARILAR :

Saatler : Tam Gün: 08:30-17:30 Yarım Gün: 08:30-13:30
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezine 179 km mesafededir. Gazipaşa İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :